Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

Magic

IMG_2632IMG_2639IMG_2650IMG_2641IMG_2642IMG_2647IMG_2645IMG_2646

Trolleri trollera. Fick lära mig bästa knepet igår. Tack Daniel! Jag älskar pocherat ägg, men tycker  jag aldrig får till det riktigt bra. Här är knepet. Ha plast-folie/gladpack och droppa i olivoja, salt och peppar och knäck ett ägg. Dra ihop det till ett litet knyte och lägg i kokande vatten. Låt ligga där i cirka 5 minuter. Man ser nästan när det är klart då ägget har förvandlats till en vit gyllene boll. Så här har vi nya knepet och min lunch 🙂 Bagel men philadelphia-ost och rimmad lax med det krämiga ägget! Simsalabim

ps. Lägger till nu i efterhand som jag glömde skriva. Fokusen var ju såklart tipset om hur man pocherade ägget! Fall att ni gör just detta så droppade jag på en dressing som jag gjorde på oliv-olja, salt, peppar, citron och balsamico. 🙂 ds.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
4kommentarer
 • Men hur gott såg inte det där ut?! Mums! Älskar äggen sådär och den där kombon är ju perfekt!

  Åsa 2015-02-16 13:34:37
  Svara
  • Svar på Åsas kommentar.

   Eller hur, en helt pefekt kombo! Glömt skriva att jag droppade på lite dressing såg jag nu. Ska in och ändra. Tipset med ägget var det som blev fokus så glömde resten.. 😉 Kram till dig Åsa

   foodjunkie 2015-02-16 14:10:04
   Svara
 • hej!

  jag älskar din blogg och kikar här varje dag, du är grym 🙂

  tänkte fråga om du kan göra en kort video om denna magiska sättet att få perfekt pocherat ägg,
  önskar dig det bästa

  linda 2015-02-16 13:08:09
  Svara
  • Svar på lindas kommentar.

   Hej Linda!
   1000 TACK! Nu blev jag glad.
   Vilket uppdrag, jag ska spana och se om jag kan få till det 🙂 Vi ska bygga om vårt kök om 2 veckor så kan blir lite fel i tiden nu bara.. Ska försöka innan 🙂 Det är verkligen ett enkelt och perfekt tips måste jag säga. Blev så glad när jag hörde detta igår och det var jätte enkelt! Hoppas du får till det! Kram

   foodjunkie 2015-02-16 14:08:34
   Svara
Foodjunkies webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!