Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

Fresh and France

IMG_3194IMG_3215IMG_3193IMG_3201IMG_3202IMG_3221

Den här fräscha annorlunda lunchen blev det idag efter min stora frulle. Snabbt, enkelt och konstigt gott! Man äter det här till förrätt i Frankrike och oftast innan man äter skaldjur! Perfekt att bjuda på innan man äter middag. Nu gjorde jag en stor tallrik att dela två på och sa hade vi tunt knäckebröd till. Man tänker inte att man äter apelsin till salta ting men när den är så här kall och saftig passat det till allt!

Börja med att kokos upp ägg, hårdkokta. Medan skär du upp tre apelsiner, jag hade blodapelsiner. Hackar rödlök och skalar räkor ( jag hade några fina i frysen som låg och väntade, perfekt knep). Salta, peppra allt och strimla över olivolja. På med hackad ägg och resten. Toppade med timjan 🙂

• ägg

• apelsin ( kalla tycker jag 🙂

• rödlök

• räkor ( inget måste såklart)

• salt, peppar, oliv-olja.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
    Foodjunkies webbshop
    Dölj
    metro mode weekly

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!