Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

Rise and Shine

IMG_3065 IMG_3068 IMG_3077 IMG_3080 IMG_3085 IMG_3100 IMG_3106

Rise and shine, its smoothie time! Jag kan ju säga att jag var mer hungrig än så här. Stel som aldrig förr från passet igår drog jag mig upp för att få komma iväg på body-balace imorse. Så ni förstår att det var mer än 3764837294567 kurrningar i magen på vägen hem men lite mer uppvärm och inte lika stel kropp. Ska visa er vad som åts mer men vill ge er recpet på denna först. Ska sluta tjata om lingon men vill bara påminna om att köpa med det hem och ha i smoothisarna! Om man tycker dom är sura så gör det susen med att blanda med banan, dadlar eller honung.

• 1 fryst banan

• 2-3 dl frysta lingon

• 1 dl frysta hallon

• 1 dl kvarg

• 1 dl mandelmjölk

• 2 msk agave sirap

Toppade med musli men även med någonting som gör den hela som en underbar -bakelse nästan. Färsk kardemumma. Bara plocka ur fröna och använd en mortel. Det luktar i hela köket och ut till bordet fortfarande! 🙂

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
    Foodjunkies webbshop
    Dölj
    metro mode weekly

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!