Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

Early but lovely

IMG_3284IMG_3339IMG_3321IMG_3331

Godmorgon från mig och Bella! Nu är klockan inte mycket och jag sitter med min syster och äter frukost! Vi ska iväg på centralbadet nu. Vet inte så mycket mer än så just nu, får berätta och visa er sen 🙂 Tänkte få i oss en smoothie och en kopp te innan iaf.  Idag är dagens smoothie tips att ha i fikon. Ni vet dom där små minisarna som krispar i munnen när man äter fikon.. Att dom är i hela smoothien 🙂 Dessutom tillsätter det en god sötma! All torkad frukt är söta koncentrerade energibomber med massor av fibrer, mineraler och vitaminer. Kram på er söta läsare nu går jag på äventyr

Ps. förresten, bästa smoothie sugrören från IKEA. Tips! Ds.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
    Foodjunkies webbshop
    Dölj
    metro mode weekly

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!