Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

G R A P E F R U I T E

IMG_3447IMG_3411jhgajhgaIMG_3435IMG_3441jhfgauyfgahgIMG_3417IMG_3427IMG_3443

jfhgf

PicMonkey CollageIMG_3437

Jag hade så svårt att sluta le så fick pressa in en grapefrukt skiva i munnen.. jag hade ju kommit till lilla himlen. Jag har ju nämnt att jag har lite kravings på citrus frukter och dant. Så hur glad tror ni att jag blev när vi stiger in ett solterapi rum fylld med palmer och grapefrukts. Ni vet dom här stora goda florida grapefrukterna? Dom ville ha ett event som kändes som att man kom till Florida. Kände nogvibbar från Miami beach ändå 😉 Tog bild på lite av vad vi gick igenom så ni också får veta tipsen!

Efter den urgoda frukosten gick jag och Frida ( som har namnsdag idag, HURRA till alla Frida idag) ner till poolen och fortsatte att drömma oss bort om Florida. Mätta och belåtna på alla goda mat med grapefrukt inslag gick det knappt att simma. Ni vet ju att jag är lite framtung nu så det var redan lite tyngre att simma.. Men man kan säga att modiga Frida blev väckt från detta drömmande och mättnaden efter vi träffat Central-badets Guru. Han visade hur man gick ner i en isvak typ och hur man bestämmer över sin egna kropp. Hon var hade värmt upp i dom där två olika fotbaden som ena var iskall och andra varm. Jag blev impad och tänkte tipsa er om detta för det är så bra för blod-cikulationen. Hon sa att det kändes som tusen nålar i hela kroppen och blev blev otroligt pigg. Det fanns ju ex antal olika bastu sen så man behöver inte bli oroliga ! 🙂

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
    Foodjunkies webbshop
    Dölj
    metro mode weekly

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!