Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

Mirror Mirror

IMG_3454IMG_3459IMG_3461

IMG_3469IMG_3508IMG_3499IMG_3486IMG_3490IMG_3474IMG_3510IMG_3477

IMG_3515Spegel spegel på vägen där säg mig vem hungrigast på stället är….

Japp, igår kväll var vi på bjudna på ett event där jag bara har tagit bild på maten, när man äter maten och matchat maten.. lite snygga vännner ( inte att dom är l-i-t-e snygga utan mer att det var några av mina snygga vänner) och lilla Charlie hunden! Bra att veta att man fick ha hund där på Story Hotell. Synd bara att jag inte fick bild på dom bra sminkprodukterna. Men ni ser ju bara på Cassandra som hade fått agera super-hot-modell för Urban Decay, wow vilken skönhet! Med och utan smink 🙂 Det jag menar med matcha var på hur Mira och jag fint har samma färg våra naglack till maccaronsen. Fast till dom andra små snittarna med rom som jag fick bild på måste jag ju försöka göra själv. Tunt knäckebröd, en skalad skiva pomelo eller citron, philadelphia- ost, lökröra och stor klick rom på 🙂

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
    Foodjunkies webbshop
    Dölj
    metro mode weekly

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!