Salmon- nuggets

IMG_3239 IMG_3248 IMG_3253 IMG_3262

Här är någonting jag tycker ni bara måste testa. Lax-nuggets. Lätt och smarrigt! Kommer ni ihåg att jag tipsat er om panko-ströbröd förut? Det där asiatiska.. som vi gjorde friterade avokado med. Det är samma teknik med dessa små laxbitar. Bara rulla först i mjöl sen ägg och sist panko-ströbrödet. Stek i mycket olja på hög värme och låt det få färg bara för det gör inget om det är rått och gott i mitten!

Till detta hade vi färsk broccoli nervräkt i citron och toppat med salt och peppar. En blandsallad med avokad och granatäpple i. Såsen gjordes på kvarg, citron, chili, capris, vitlök, gullök salt och peppar. Hoppas ni får till det även fast ni inte fick dom klaraste bilderna men det blir så här när det är mörkt och dant. Lycka till och smaklig måltid 🙂

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
4kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!