Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

Sparkly rubies

IMG_2520

Glittrande rubinerna! Ni ska bara se min kyl just nu. Min sambos föräldrar ger oss dessa några gånger i veckan nu för dom hört att jag gillar dom nu när jag är gravid. Underbara svärföräldrar! Men jag får iaf i mig en till kvälls-snacks 🙂 Man kan använda det till allt nästan, bara toppa allt med! Rödbetor och granatäpple är väldigt gott att blanda i smör både varma och kalla. Detsamma med brysselkål blandat med granatäpple. Så har vi den simpla kålsalladen med;

• Kål, man kan blanda om man tycker det ser trevligare ut- rödkål, vitkål, grönkål

• Granatäpple

• Citron

• Mandlar ( osaltade, grovhackade, och rosta i stekpanna om man vill)

• Rapsolja, salt och peppar

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
    Foodjunkies webbshop
    Dölj
    metro mode weekly

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!