Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

Drink your greens

IMG_3520IMG_3516

Igår kom jag och mamma iväg på ett litet event där stjärnkocken Magnus Ek hade gjort olika buljonger. Kul och testa, väldigt goda och smart att göra hemma. Tips till er tänkte jag.. Gör ni egna buljonger? Fick lära mig att inte röra om mycket när det står och puttrar ihop sig att det går fint att göra om på den använda men släng då ner nya grönsaker så det får stå ihop sig mer smak. Sila, sedan har du en smakrik buljong där man kan ha i olika goda ting, ex fisk.

Han gjorde också en söt, god och väldigt simpel grön juice. Den kan vi ju ta efter; Äpple och grönkål 🙂

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer
  • Godmorgon på dig! Bra tips med
    Egen buljong – så trött på all skit som slängs i det som man stoppar i sig! Idag gjorde jag juice med rödbeta, morot, äpple å lite apelsin å citron – supergod (nja så där om du frågar min nioåring, han gillar bättre med bara äpple).. Ännu en gång tack för goa tips 🙂 ha en fin helg!
    Petra

    Petra 2015-02-20 10:30:57
    Svara
Foodjunkies webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!