Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

Cuddling

IMG_3587IMG_3563IMG_3552IMG_3558IMG_3569IMG_3565IMG_3570IMG_3579

Visst är det härligt att lägga sig och inte ställa alarmet. Bara få vakna när kroppen vill det. Det behöver vi alla! Vi är experter på att ta sömn och vila i sista hand. Jag tror att vi är bra på att stressa upp varandra dessutom. Att vi inte vill missa någonting och hur kul kan det vara att sitta hemma. Att vi blir stressade av just det. Sen finns det stress som är bra för kroppen, att hålla den igång. Men då måste man kunna hitta lugnet efter! Allt handlar om balans. Kost, träning och stress!

Ser ni min lilla söta hunden i hörnan av sista bilden? Det bästa hon vet är att få komma och ligga i sängen, hela dagen. Så det var inte bara vi som njöt av frukost i sängen! Det blev till och med toast till allt det nyttiga. Kan inte komma ihåg sist jag åt det. Fylld med ost, senap, tomat, chili och peppar. Njöt som Baloo när han kliar sig med palmen på ryggen 🙂

**Var nöjd med allt som livet ger
Och allting som du kring dig ser
Glöm bort bekymmer, sorger och besvär
Var glad och nöjd för vet du vad.
En Björntjänst gör ju ingen glad
var nöjd med livet som vi lever här**
 

• Färsk Mango

• Frysta Hallon

• Apelsin

• Ingefära

• Cocos vatten ( CocoAkvos )

Skål, kram och trevlig helg!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
4kommentarer
Foodjunkies webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!