Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

BOMB

IMG_3682IMG_3684IMG_3672

Jag håller på att bara trycker i mig C-vitminer. I alla olika former, smaker, nyanser och konsistenser! Att den här j*drans eller såkallade immunförsvaret ska blir så försämrat när man är gravid.. Jag har knappt varit sjuk på många många år. Så har jag varit det nu två gånger på bara några månader. Det är förvisso någonting som går nu så jag var beredd. Men tydligen hade jag inte den bästa skölden..

Ska visa er mer vad jag äter i C-vitmains väg. Apelsin äter jag nog varje morgon ändå, eller en grape men nu har intaget trippel-dubblats. Jag har inte beställt många gånger på internet men detta gick så smidigt så ska visa er tänkte jag. Men först och främst boosta er med vitaminer!  🙂 Vad betyder boosta då.. Jag tänker på förbättra, förstärka och fylla på! Hur ser ni på boosta oss?  Jag boostar er med en massa kramar iaf! Kankse låter fel, men skickar lite styrka genom kramar 🙂

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
Foodjunkies webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!