Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

Super forces

IMG_3695

Vet ni vad. Jag sov ruset av mig sen var det dags för förlovnings-fest. Alltså FEST kan man verkligen säga. En syriansk förlovning är inte som jag är van vid. Trots förkylningen tog jag mig dig.. ville verkligen inte missa! 200 glittrande personer, indian-likanade läten, musik, matfrossa, gamla små damer till små prinsessor som ser ut som små dockor. Alla dansar! Kan faktiskt visa er lite bilder om ni vill?

Här är iaf tips som man kan ha till alla rätter. Åt en huvud innan jag vilade för att få lite super krafter! Bara ta och dela upp broccolin och ös på med citron! Smaka av med salt. Så enkelt är det och går att spara i kylen. Läste någon gång att om alla skulle äta broccoli skulle vi leva längre 🙂

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
    Foodjunkies webbshop
    Dölj
    metro mode weekly

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!