Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

Livly

IMG_7341

En helt vanlig smoothie bild. Eller iaf om jag skulle lägga ut dom bilder jag jag väljer bort..  där det går en hund, man eller ett barn förbi 🙂 Idag får mannen credd för fotojobbet, Elias som fick bilden lite livlig och jag får klappa mig själv på axeln för smoothien. Dessutom har förkylningen vänt. Ska såklart inte ta ut något i förskott men någonting måste vi hitta på idag innan vi klättrar på väggarna här hemma!

• 1- 2 dl Frysta blåbär

• 1 Päron

• 1 näve Spenat

• 3- 5 dl Cocsvatten ( CocoAkvo )

• 2 cm Ingefära

• 1/2 Avokado

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
3kommentarer
 • ja det är mycket att fundera på det här med mjölken, kvarg, och annat. I min familj är vi inte laktosallergiska så därför känns det inte som en anledning att byta ut komjölken. Men det finns kanske andra anledningar. Vi dricker gärna och mycket smoothies och där kan man ju experimentera mer med olika sorters mjölk. Skulle därför behöva få mer koll på fördelarna med havre, soya, cashewmjölk mandel m.m. En sådan djungel :).

  Lisa 2015-02-26 09:53:29
  Svara
 • hej! Har precis hittat hit och plöjer igenom dina fantastiska recept. En fråga… När det gäller alla dessa olika sorters mjölk, kvarg, yoghurt m.m. Vad är det för fördelar med de olika och varför kör man inte bara gröt och smoothie å komjölk? Smak? Nyttigheter? Allergi? Det är ju en väsentlig prisskillnad på cashewmjölk och vanlig mjölk eller soyayoghhurt och vanlig yoghurt dessutom.

  Lisa 2015-02-25 02:05:09
  Svara
  • Svar på Lisas kommentar.

   Hej Lisa! VÄLKOMMEN <3 eller om man säger så. Jag blir jätteglad att höra att det är nya läsare som kan hitta inspiration! 🙂 Såg även att du skickat mail till mig, tänkte att jag svarar på både så du vet! Mest för att det är så mycket man kan nämna. Har tänkt att göra ett inlägg om just detta. Smak är det självklart olika på, detsamma med allergi! Som ex laktos.. Men att vi som vuxna ska dricka en kos mjölk finns det många studier om att det inte är bra. Varför ska vi dricka en kalvs mat? Att vi i Sverige dricker mest mjölk i världen och har mest benskörhet och laktos-allergiska. Skulle kunna skriva massvis med ting men man måste få välja själv vad sin kropp mår bra av! Hoppas du fick lite svar på dina frågor? Man kan göra sin egna cashewmjölk väldigt enkelt.. Vill du att jag gör recept här på bloggen? Kram till dig

   foodjunkie 2015-02-25 23:34:23
   Svara
Foodjunkies webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!