Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

Ready by it self

IMG_3912

Här hemma värms det både upp för bowling och maten i ugn. Det är ju så smidigt och bra att bara kunna skiva upp och så får maten gör sig ordning sig själv. Har bara lite oliv-olja, salt, peppar och chili flingor på. Tog först såklart och skar upp potatis, rödlök och bysselkål som jag toppade med pumpakärnor. Detta kan man ha till mycket. Dom fick kyckling-fileer som jag bankat ut, kryddat med citron, salt, svartpeppar och citronpeppar. Stekte kycklingen i smör och olja så den fick yta på hög värme och sedan in i ugnen med fetaost på toppen tillsammans med det andra. Istället för kycklingen tog jag en stor sallad och toppade den med allt det varma goda! Nu är vi mätta, belåtna och redo att bege oss ut bland alla andra sportlovs- ungar..

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
 • Hej,
  Vilken superfin blogg du har, är inne här varje dag och får massa inspiration!
  Min fråga är om du är någon slags vegetarian? Tänkte eftersom du äter fisk men inte kött om jag inte missförstått det? 🙂
  Må bäst!

  Olivia 2015-02-24 13:24:53
  Svara
  • Svar på Olivias kommentar.

   Hej Olivia! 1000 TACK för din fina kommentar, jag blir så glad!! Vill kunna inspirera enkelt men nyttig mat 🙂
   Jag är fejk-vegeterian som jag kallar mig. Äter fisk och skaldjur! Är du hel vegetarian?
   Sköt om dig! Kram

   foodjunkie 2015-02-24 20:08:59
   Svara
Foodjunkies webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!