Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

Buckthorn

IMG_3951IMG_3970IMG_3958IMG_3977IMG_3980IMG_3985IMG_3992IMG_3995IMG_4004IMG_4007

Godmorgon kära ni! Hur mår ni? Bra (!) svarar alla jämt.. Jag önskar det vore så enkelt. Fast att det såklart kan vara bra även fast man har en dålig dag, eller ont i magen fall att man gjort bra ifrån sig på jobbet, eller nervös över att flyga som jag är just nu.. Jag har aldrig varit flygrädd eller knappt haft resfeber. Den har bokstavligen talat tagit över hela mitt hjärnsystem. Ser bara saker som har med att flyga att göra. Druckit hundra miljoner kokosvatten i veckan bara för att få bra vätske-balans… Kanske någonting man ska direkt efter träning men jag svullnar jämnt när jag flyger! Vill inte veta vad som kommer ske denna gång.. Någon som har bra tips? 🙂

Imorse blev det smoothie- ”bowls”.. Låter lite bättre på engelska än smoothie skål! Vill tipsa om havstorns-pulvret som är likt nyponpulver på både smak och innehåller även dundermycket C-vitamin. Jag har köpt hem både för hade inte testat detta pulver. Bara läst att det innehåller så mycket bra ting! Som ex omega- oljor, fibrer, antioxidanter och b-vitmainer.. 🙂

• Kokosvatten

• 1/2 Avokado

• 1 Päron

• 3 dl Frsyat blåbär och lingon

• 1 msk Havtorn

• 1/2 Banan

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
Foodjunkies webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!