Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

Girls dinner

IMG_4768IMG_4774IMG_4770IMG_4780IMG_4789

Så här rund och go om magen kan man se ut efter en smaklig middag hos Mira 😉 Tack älsklingen för middagen! Det är helt galet vad snabb hon är i köket. Det här stod på bordet 15 minuter efter hon slutat jobba. Och lika gott för de är det! Jag älskar när det är enkelt att laga mat som ni kanske vet. Ni kommer nog aldrig få ett krångligt recept av mig om det inte är något helt galet jag upptäckt. Man ska ju aldrig säga aldrig.. Fast här haft hon kokat rödbetor och haft fetaost på, gjort taboule på tomater, persilja, citron och kryddor, hummus och pita börd!

Som ni ser skålades det lite bubbel. Det är någonting jag tycker är lite underskattat så här på vardagarna. Inte för att jag dricker nu men det kan ju vara så trevligt mitt i veckan och få skåla med sina vänner! Mest för att man älskar att umgås men det finns alltid någonting att fira 😉 Tråkiga från middagen idag är väl att jag varken fick bild på Mira eller Janni men ni kan alltid gå in på Jannis blogg, duktiga vän!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
4kommentarer
 • Älskar din blogg! Den är bäst. Tack för smarriga recept samt tips 🙂
  Nu till en annan sak, jag som följer din blogg dagligen vet att du umgås med Mira Fröling, Jag brukar läsa hennes systersblogg Tilde. Vet du om hon slutat blogga?

  elin 2015-02-27 10:19:29
  Svara
  • Svar på elins kommentar.

   Hej gulliga Elin! Tusen tusen tack, nu gjorde du min dag 🙂
   Tilde håller på att byt portal, så just nu håller hon på att bestämma sig bara.. Så vi får hålla ut 😉

   foodjunkie 2015-02-27 11:05:05
   Svara
 • så himla mysigt och värt. Sjukt underskattat!

  ISA 2015-02-27 03:58:58 http://isabyl.devote.se
  Svara
  • Svar på ISAs kommentar.

   Jag tänkte verkligen på det igår när jag tog bilden.. Long time no see bubbel! Hört att man får bra minne av att dricka ett glas ibland 😉

   foodjunkie 2015-02-27 11:21:58
   Svara
Foodjunkies webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!