A tips, or order!

IMG_4456IMG_4465IMG_4452IMG_4448IMG_4466IMG_4478IMG_4479IMG_4485

Kära läsare och rester! Jag blir så glad för era kommentarer men även när jag öppnar kylen och ser att det finns rester! Det ju så perfekt när hunger slår till. Tänk alltid på att spara även fast ni sitter där proppmätta och vill inte se maten igen. Vi kan ju verkligen vara så konstiga ibland på tal om att spara ting.. Vi kan spara på godis och chips flera veckor men mat slängs så fort vi blir mätta. Dagens tips eller rättare sagt skärpning! Titta vad gott man kan göra med lite rester 🙂 Lax och potatis på finnkrisp, mumsfilibaba! Under har jag philadephilaost och toppat med gräslök.. Det var inte bara gott utan vann lite tid nu när jag har massa att göra, för inatt åker vi till L.A (glädjeskutt)!! Hoppas ni får en fin fredag <3

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!