This feeling

IMG_4492 IMG_4495 IMG_4507 IMG_4503 IMG_4508

Mycket känslor nu ska ni veta… Att lämna sitt älskade lilla lax-freak i hela tre veckor känns tungt! Annars har jag turen att åka med min bästa vän Lisa till våra andra bästa vänner som bor i L.A (lykostar). Dessutom kommer min lillasyster och pappa nästa helg och grädden på moset så kommer min sambo älskling helgen efter det! Önskar bara att jag kunde packa ner den lilla håriga bebisen.. För er kommer jag ju ha kvar här 🙂 Jag kommer ha turen att bo i ett fint hus några dagar så kommer kunna laga massa mat. Har ju som sagt redan förberett recept här hemma också som ni ska få smaska i er. Så inte bara resturang mat kommer ni få se bara för att jag ska på semester 🙂

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
 • Hej! Jag ska själv köpa hund och undrar såklart vartifrån den här söta lilla filuren kommer ifrån och om du har tips på kennel? Smälter när jag ser lilla Bella!
  Din blogg ör otroligt inspirerande och fin med alla färgglada bilder och välgjord mat.
  Skulle vara så tacksam för svar vad det gäller hundfrågan. Stor kram

  Maja 2015-03-03 00:09:46
  Svara
  • Svar på Majas kommentar.

   Hej Maja!
   Jadu den lilla underbara hunden som jag längtar ihjäl mig efter är en julklapp till mig så har tyvärr inget bra svar mer än att hon är en mix mellan pekinese och chihuhuvava. Enligt mig den bästa mixen. Hon är lugn som e fil bunke, älskar närhet, smart som få och skäller ej. Kan inte komma på någon nackdel 🙂 Önskar jag kunde ge dig mer svar om kennel och så..
   TUSEN TACK frö din kommentar. Jag blir så glad av att höra att jag kan inspirera i att nyttig mat är gott 🙂 Star kram!

   foodjunkie 2015-03-03 05:05:35
   Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!