Mom's favorite

IMG_4091IMG_4096 IMG_4109IMG_4114 IMG_4119

Hej hopp! Verkligen hopp, jag är uppe i luften nu och har tidsinställt detta 🙂 Hur mår ni? Jag kan ärligt talat inte svara på hur jag mår när ni läser detta. Jag förmodar (as-skit-gris-piss) ont i ryggen och är uppe och stör alla som försöker sova på planet.. Fått massa tips hur jag ska sitta med magen som blivit stor nu på planet, det är ändå 14 timmar… Önskar nog mest av allt att jag satt och drack just denna goda kopp te. Det är min lilla mammas favorit te faktiskt, jasmine te. Tycker ni om det? Väldigt bra för stressade magar. Härligt och ha hemma efter maten 🙂 Te innehåller annars mycket antioxidanter som sägs kunna motverka sjukdomar och åldrande. Mängden antioxidanter i en kopp te motsvarar ungefär två äpplen eller sju glas apelsinjuice. Så njut med lite te i helgen 🙂

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!