Hi lovely you

_DSC0931_DSC0929_DSC0939_DSC0945_DSC0947_DSC0954_DSC0962

Äntligen framme hos våra favoriter och favorit stad! Resan gick super smidigt även om pulsen gick upp några gånger. U.S.A har en regel att dom kan bestämma själva om att inte vilja släppa in gravida p.g.a att inte föda här.. Även om jag hade resebevis från alla olika möjliga så vet man aldrig! Så lättnaden att komma fram var så skön och glädjen och få bli hämtad av sina vänner är ju obeskrivlig 🙂 Fick tyvärr inte mitt bagage men redan ätit en massvis med god mat. Jag och Lisa vaknade ju med tuppen och sprang till favorit smoothie stället., Earth Bar. Min smoothie smaka typ kaka, magiskt! Även maten när vi landade var det, fräsch som man behöver efter 14 timmars flyg. Kale- cesar- sallad! Det var grönkål, kapris, permesanost, krutonger och cesar dressing, TIPS ALA GRANDE <3

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
 • Vart har Lisa (om de är hon längst upp) köpt sina otroligt snygga solglasögon?? Skulle bli superglad om du kunde fråga henne för de var perfekta!!!

  e 2015-04-19 21:54:01
  Svara
  • Svar på es kommentar.

   Hej Elise! Dom är från YSL, från förra året och kostade ca 2.700kr, vi har likadana och hoppas du också hittar dom 🙂 KRAM

   foodjunkie 2015-04-20 10:20:44
   Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!