Farmers Market

_DSC1004 _DSC0992 _DSC0990_DSC1003_DSC0970 _DSC1000_DSC1011_DSC1016_DSC0996_DSC1008

Här gick man på moln igår.. eller bland bär, frukt, grönsaker, blommor, mat och juicer! Här kunde man knappt hålla fingrarna i styr. Köpte hem några boxar bär och tänkte göra något gott av. Om det ens finns några kvar när det är dags.. Jordgubbarna smakade näst intill som svenska så det har varit svårt att inte äta 🙂 Förutom att värdet har varit lite svajigt idag så har även vi varit lite mosiga i huvudet. Kan heta jetlag! Även om vi kom in bra i dygnsrytmen så känner man alltid av tidsomställningen tycker jag. Undrar om den lilla flickebarnet i min mage känner av det..? Massvis med goda ”små” bär fick hon iaf som tack för att hon gör denna resa möjlig och varit så duktig och följer alla kurvor! <3

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!