Lunch at Toast

_DSC1034_DSC1038_DSC1039_DSC1037_DSC1066 _DSC1053_DSC1060 _DSC1044

Ni kan ju se lyckan på Gisela när maten kom in 🙂 Här satt vi hungriga på Toast under parasoll och inte för att täcka oss för solen.. tyvärr kom det lite regn. Men lyckliga var vi för det.  Drack mynta och banan smoothie innan den gudomliga lunchen kom in.  Thai-sallad, falafel tallrik med pita-bröd som fått värmas i våffeljärnet och tonfisk sallad blev det för herrskapet 🙂 Gjorde oss varma i kläderna för att bege oss ut på tur på stan.. Helt underbart känns det och komma iväg på semester. Ska bara tänka på att vi ligger lite olika tid så ni inte får frukost bilder till middagsdags! Är det någon som har L.A tips så får ni gärna dela med er <3

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
3kommentarer
 • Din väns beige linne/klänning, vart är det ifrån?

  Agnes 2015-03-08 10:48:43
  Svara
 • Boco Mercat i Down Town LA har grym (!) mat. Laurel Hardware i Hollywood är också en vinnare, boka bord i deras Patio (om pation är öppen) så mysigt! pizzeria Mozza är också kalas (W. Hollywood).

  Emma 2015-03-04 20:09:50
  Svara
  • Svar på Emmas kommentar.

   Tack snälla du! Vad kul med tips, blev jätteglad! Testade Laurel Hardware förra året och nu bor vi nära den så det blir helt klart dit och äta dom där goda tryffelmajsen igen 😉 Men dom andra två ska jag titta upp direkt. Sköt om dig och KRAM

   foodjunkie 2015-03-05 04:50:30
   Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!