Ride Eat Sleep Repeat

_DSC1115_DSC1084_DSC1085DSC_9762_DSC1098_DSC1103_DSC1101_DSC1088_DSC1100_DSC1105_DSC1113

Imorse kom vi upp med tuppen.. Vet inte om det är att vi har lite svensk tid kvar i oss eller att man längtar tills nästa dag. Som nu när jag skriver detta sitter jag med pulserande och verkande fötter från dagens aktiviteter. Vi startade dagen med en frukost som jag åt sist när jag var här i L.A.. Hade längtat efter denna avokado smörgås och mega pannkakorna. Det är ju inte som hemma i landet lagom på storlekarna på maträtterna. Denna gång kom jag ihåg att inte ta en stor tugga en det som jag trodde var glass på toppen av pannkakorna.. Det är nämligen karamell-s-m-ö-r! Så det smakade precis lika smarrigt som sist. Mer mysig och god frukost får man ju leta efter. Om ni letar efter detta hak så ligger det i downtown och heter ACE 🙂

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!