Runyon Canyon Park

_DSC1122 _DSC1125_DSC1143_DSC1159_DSC1169_DSC1158 _DSC1160_DSC1167_DSC1178 _DSC1183

Kommer ni ihåg att jag nämnde för er att jag hade ett mål med denna resa..? Klara hajken som jag älskar även fast magen är  tyngre.. Med mina trogna vänner så besteg jag Runyon Canyon Park i vecka 30 😀 Super lyckliga jag, och ni anar inte hur mycket jag längtat. Tycker det är absolut bästa starten på dagen! Grädden på moset var ju såklart att vädret har vänt så solen sken 🙂 Att en promenad kan göra en så glad är ju konstigt men har ni varit här? Det springer hundra hundar och ingen är lik den andra. Tror iofs det inte finns någon renrasig hund här.. Så gulliga! Och alla är så trevliga i detta land. Mer hudar och artigare människor till Sverige är summan av kardemumman.  Kram till er alla och glöm inte hålla upp dörren nu till den som kommer bakom er idag  😉 Förutom det så ta era D-vitaminer!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!