SLS ROOFTOP

IMG_4808IMG_4850IMG_4849IMG_4833IMG_4826IMG_4871IMG_4873

Helt klart en magisk dag! Sitter lite lätt bränd nu bara om man ska klaga på någonting. Vi är verkligen ett tjej-gäng som känt varan sen vi var små så att få komma iväg och få hänga med sina bästa vänner innan man ska få sig en flicka själv är obeskrivligt. Önskar hon också får så här fina vänner! Eller att alla har det såklart :)Efter vår morgon hajk begav vi oss på andra höjder.. på taket av SLS hotell som hade pool. Egentligen var det för dom som bodde där men vi hade tur så det var tomt på folk. Så tips är att gå dit måndagar eller tidsdagar så ni vet 🙂 Så kan man beställa lunch i en stor härlig solstol! Här satt vi och njöt, med små mini crab cake burgare! <3

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
  • Tjejen längst ut till höger på sista bilden, vad har hon för solglasögon på sig? 🙂

    Linnea 2015-03-05 08:16:15
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!