Beverly Hills Walk

 

_DSC1192PicMonkey Collage_DSC1200hajajaja_DSC1215_DSC1226 _DSC1228_DSC1222_DSC1232 _DSC1244 _DSC1249jshdjkshd

Morgon promenaden imorse blev inte alls lika brant som igår kan man säga men det slutade med att den tog två timmar. Vi bara gick och gick och såklart blev det lite bilder. Oliver fick fota turisterna borta vid Beverly Hills skylten och jag fotade super modellen- Ankan! Vi såg så fina hus och pratade ikapp eller rättare sagt – drömde ikapp.. Vilka enorma, gigantiska hus och söta hundar! Kändes som att gosa med ett stor bomullstroll och doftade t o m gott. På tal om gott så gick vi förbi affären på vägen hem och handla hem.. Tänk om alla råvaror fanns hemma på matvarubutikerna! Så fint bara med blåpotatis, lila morötter eller choklad och kokos doppade mandlar.. Ekologiska!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!