Venice Beach

PicMonkey Collage_DSC1407_DSC1321 _DSC1324 _DSC1343 _DSC1351 _DSC1352_DSC1380_DSC1396 _DSC1381_DSC1386aksjhdjksa_DSC1387

Alla dessa kontraster gör ju verkligen att man uppskattar livet och just nu får jag faktiskt nypa mig för att se så jag inte drömmer ibland. Men att gå i Venice är ju faktiskt någonting som typ är overkligt. Känns som en värld som bara finns just där. Istället för stekos som luktar hemma hos mig så osar det marijana här. Helt galet! Sen så ser man omkring sig och ser hur vissa människor lever i sina egna världar. Vi har verkligen ett annat skydd hemma för att inte hamna på gatan och allt annat som kan gå snett i livet.. Här är alla samlade i Venice och får ingen hjälp. Sen finns det såklart annat, och det är P-A-R-A-D-I-S. Så helt förståligt att dom bosatt sig där. Alla surfar, åker inlines, bräda och goda matstånd överallt. och all humor som sticker fram överallt 🙂

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!