Malibu Farm

_DSC1700kjasdhDSC_0313 DSC_0304 DSC_0303PicMonkey Collage_DSC1695

Var det någon som kunde gissa med ledtråden att vi gick ut på piren där Malibu Farm ligger och åt lunch! Så kul att komma tillbaka hit och speciellt att få se pappas bok som säljs där! Stolt visade jag upp den för mina vänner och in kom Helene 🙂 Ägaren för restaurangen och hon som pappa har gjort boken om och med såklart. Hon skulle iväg på en välgörenhets-middag där hon idag skulle laga middag ihop med människor som har funktionshinder. Hade gärna följt med men jag ska verkligen inte klaga! Här satt man med ett leende på läpparna och åt den mest underbara ekologiska och närodlade maten med sina tjejer 🙂 Om det är någon som är här i i krokarna så får ni inte missa detta ställe! Dricka deras pressade juicer och fräscha mat med en utsikt som inte går att finna någon annan stans.. Oslagbart!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!