Malibu Surf Beach

_DSC1633_DSC1599PicMonkey Collage _DSC1614 _DSC1627DSC_0255DSC_0247_DSC1703 DSC_0369DSC_0419 DSC_0392

Denna underbara dag spenderades i Malibu. Vi cruzzade dit tidigt med lite matsäck så vi kunde hålla lite på hungern. Vi hade nämligen en plan med den med! Ska visa er sen, men kan ge er en ledtråd och säga att vi står under den på sista bilderna. Måste dessutom visa er vrålåket vi åker i nu. Gisela och hennes kille har verkligen en bil så man känner sig så där lite tuff när man anländer och just idag står det fullt med surfgäng. Så inte bara mina snygga vänner drar år sig uppmärksamhet 😉 Så det var faktiskt en kändis som kom och frågade om vi ville komma och surfa med dom.. Typisk amerikanare och vara så öppna och inte blyga överhuvudtaget. Ni kanske anar svaret på frågan med min växande vilda kula och det iskalla vattnet.. Även om det skulle varit helt sjukt kul att surfa! Fick hänga med Elvis istället 😉

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!