BOTTEGA LOUIE

IMG_4888IMG_5001IMG_5002PicMonkey CollageihkjgIMG_4968jhfdhgDSC_0517-3jhgjvIMG_5018IMG_4902 IMG_4908IMG_4894 IMG_4898bgfdsIMG_5021 IMG_5043 IMG_5113 IMG_5120

Favoriternas favorit – BOTTEGA LOUIEOm det är någon som är i krokarna eller ska ta sig över atlanten till L.A – glöm inte att gå och ät på denna resturang! Just något sådan här hittar man inte hemma i Stockholm. Man kommer in i mat himmeln.. allt gott är samlat på ett och samma ställe. Hade aldrig ätit frukosten här men den är varmt att rekommendera. Satt och blängde på alla bord runt omkring oss och ingenting såg sisådär ut.. utan ville bara gå på provsmakning! Kunde blivit lite stel stämning då och inte ska jag klaga. Åt dom mest fantastisk pannkakorna jag ätit. Citron smak och en blåbärs-sirap.. Det vattnas nu när jag skriver det. Och det var inte bara mina gravid hormoner/cravings som spöka utan mitt fina sällskap tyckte detsamma! Försöka ta bild på hur tuffa vi är i bilen med sammets- säten men det var går undan med denna donna bakom ratten 😉

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
 • Ser helt fantastiskt ut! Man måste nog gå dit flera gånger för att känna sig nöjd 🙂

  Finns inget godare än moussetårta!

  Jennie Karlsson 2015-03-08 18:15:01 http://www.finest.se/missjennie
  Svara
  • Svar på Jennie Karlssons kommentar.

   Det var verkligen fantastiskt, bra ord för det stället! Jag rekommenderar det till alla som ska hit. Inte hört någon som blivit missnöjd. Men sen ska man ju aldrig ha för stora förväntningar på någon.. Ska testa moussetårtan nästa gång iaf! Tack snälla! Kram

   foodjunkie 2015-03-08 21:31:30
   Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!