Venice hangout

IMG_5154IMG_5136IMG_5124IMG_5149IMG_5151IMG_5158 IMG_5156IMG_5168IMG_5172IMG_5237IMG_5165IMG_5243IMG_5240 IMG_5260 Igår kände man verkligen att man landat i någon slags film. Allt var bara FREAKY lovely! Dagen började romantiskt som jag ska visa sen vad det var.. Sen blev det direkt ner till Venice för att komma hem till några kompisar som bor på ”Board Walken”.. Så cool! Där hade dom ställt upp pingis, hyrt paddeling-bana(tennis fast med ett hårt racket) och grill mästaren Christoffer aka Chris var såklart på plats! Vi tjejer gick ner och sola och bada på stor filt 🙂 Efter det gick vi på någonting som fortfarande sitter kvar på näthinnan.. En freakshow.  Det är inga bilder jag vill lägga upp här om jag säger så. Men bara att vara en helg på eftermiddagen i Venice är Freaky, en blandning av alla olika möjliga människor som inte ens går att förklara! ”Give me money for weed” är några av lapparna som man ser.. Och den lukten sitter fortfarande kvar i mina kläder. Efter denna super-dag kom en härlig surprice, min syster och pappa hade landat 🙂 Nu sitter jag i ett magiskt hus uppe på en topp och ser ut över en utsikt som ni ska få se sen<3

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!