Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

Venice hangout

IMG_5154IMG_5136IMG_5124IMG_5149IMG_5151IMG_5158IMG_5156IMG_5168IMG_5172IMG_5237IMG_5165IMG_5243IMG_5240IMG_5260 Igår kände man verkligen att man landat i någon slags film. Allt var bara FREAKY lovely! Dagen började romantiskt som jag ska visa sen vad det var.. Sen blev det direkt ner till Venice för att komma hem till några kompisar som bor på ”Board Walken”.. Så cool! Där hade dom ställt upp pingis, hyrt paddeling-bana(tennis fast med ett hårt racket) och grill mästaren Christoffer aka Chris var såklart på plats! Vi tjejer gick ner och sola och bada på stor filt 🙂 Efter det gick vi på någonting som fortfarande sitter kvar på näthinnan.. En freakshow.  Det är inga bilder jag vill lägga upp här om jag säger så. Men bara att vara en helg på eftermiddagen i Venice är Freaky, en blandning av alla olika möjliga människor som inte ens går att förklara! ”Give me money for weed” är några av lapparna som man ser.. Och den lukten sitter fortfarande kvar i mina kläder. Efter denna super-dag kom en härlig surprice, min syster och pappa hade landat 🙂 Nu sitter jag i ett magiskt hus uppe på en topp och ser ut över en utsikt som ni ska få se sen<3

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer

senaste från Hälsa

Foodjunkies webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Sophia Anderberg
Hälsa
Joanna Swica
Lifestyle
Emelie Walles
Lifestyle
Makeup by Lina
Mode
Mathilda Weihager
Lifestyle
Marie Serneholt
Lifestyle
Susanne Barnekow
Hälsa
Jenny Sunding
Mode
Paulina Forsberg
Home
34 kvadrat
Home
Jannike Ebbing
Lifestyle
Tess Montgomery
Hälsa
Josefines Yoga
Hälsa
Sassa Asli
Lifestyle
Cassandra Klatzkow
Lifestyle
By Momo
Lifestyle
Evelina Andersson
Hälsa
Fannie Redman
Lifestyle
Cassandra Lundgren
Hälsa
Foodjunkie
Lifestyle
Fanna Ndow Norrby
Mode
Imane Asry
Lifestyle
Sara Che
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Mode
Emma Danielsson
Mode
Fanny Ekstrand