Happiness

jkashdIMG_5287IMG_5339 IMG_5387 IMG_5380 IMG_5353 IMG_5412 IMG_5399

jkgghIMG_5437 IMG_5438

Att få vakna upp med nära och kära med denna utsikt gör en lycklig! Såklart att det är många som saknas med man måste passa på att njuta. Vill bara passa på att säga grattis på kvinnodagen en dag i efterskott till alla! Firade alla er superkvinnor med massavis med mat och frukt 🙂 Hade två stycken som kom men en hejdundrans jetlag igår så vi får se om det vänt idag.. Igår var det mer matas under palmerna 😉 Men idag blir det nog lite mer aktion, men vad vet jag inte än! Har ni något tips är det mer än välkommet? Det blir iaf en nu hajk som jag inte testat förut. Ser ni förresten jordgubben som gör tummen upp 🙂 Känns som ett bra täcken, speciellt inför hajken! Tummen upp för er och den kommande veckan <3

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!