Love is in the air

 

lskdh lskhf_DSC1962kjgjhg aksjadh _DSC1972

Här gick Gisela ovetande på morgon promenad medan vi gick och hade lovat tajma en tid till Oliver. Han hade nämligen en överraskning till henne. Ett års picknick! Man kan ju säga att hjärtat smälte, så gulligt! Känns ändå lite mer tryggt att ha henne här över atlanten när man vet att hon är är här lyckligt omhändertagen. Måste ge han cred för sina raw-bollar han gjort kvällen innan och gömt i kylen. Grymt goda och tänkte tipsa er, testa ha frysta bär. Blev mer saftiga och en god smak av bär! Så lite mat-tips kom med detta fina inlägg också 🙂 Hade gärna smaskat i mig en nu men helst av allt kramats med min fina kille som jag saknar ihjäl mig efter!

•  7 Dadlar

• 1 dl Cashewnötter

• 1 dl (helst mest blåbär) Frysta bär

• 1 mtsk Cacao

• 1 dl Havregryn

• 3 mtsk Cocosolja ( smält innan man häller i)

• Cocosflingor ( att rulla dom i)

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!