Peaceful

IMG_5581IMG_5584IMG_5607IMG_5602IMG_5605IMG_5586

_DSC2104 _DSC2129IMG_5608IMG_5635IMG_5630IMG_5627IMG_5641IMG_5638

Det här kan man ju kalla semester rakt av. Det var precis det som var syftet med denna tripp. Passa på att åka innan jag ska ta alla nya ansvar som kommer med det lilla hallonet i magen! Även om jag är så spänd och nyfiken på hur underbar hon är där inne så njuter jag till fullo just nu! Här kan man säga att det var mysstund ala grande.. Hänga framför brasan, med en utsikt man inte kan vänja sig vid och kvälls bad. Innan plurret var det middag nere i ”byn” på Little Dome. Jag nämnde ju för er att jag skulle berätta vem som kom in.. RYAN GOSSLING!!! Oh my, vilken skönhet! Trodde nästan han bara existerade på bild och film, men jag kan intyga- han lever och precis lika snygg irl! Middagen smakade ljuvligt, innan han kom också 😉 Och man var helt klart redo för kvällsbadet som stod på uppvärmning. De blev hela 40 grader. Så en stel (spänd) kropp blev helt klart mjuk och sov som en klubban säl efter 🙂

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!