A great salad

IMG_4518IMG_4521 IMG_4519IMG_4526IMG_4533 IMG_4539IMG_4535

Tänkte att jag ska lägga ut detta inlägg eller denna ÜBERGODA salladen efter skrivit om grapefrukt. Jag och min efterlängtade mamma gjorde den innan jag åkte och vi hoppa nästan av stolen så gott det var. Vi bara trolla ihop den efter vad vi hade hemma och hade hört lite om denna. Väldigt få ingredienser så man kommer billigt undan dessutom kan man ha det till en förrätt också. Kan tänka mig att göra denna och mindre och sedan bjuda på en vit god fisk. Eller äta den här bara nu när våren och sommaren snart är på ingång!

• Garpefrukt, en röd – florida grapefrukt och en vit. Behövs inte men gott med lite olika konsistens. Gör filéer av frukten dvs få bort så det bara är fruktkött, så allt skal.

• Fänkål

• Rostade pumpakärnor i salt

• Balsamico

• Olivolja

• Salt & Peppar

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!