Joan's on Third

_DSC2136_DSC2143 _DSC2147_DSC2159 _DSC2160 _DSC2164_DSC2166_DSC2178_DSC2168_DSC2171_DSC2176

Här har vi ett hak som jag besökt förut. Måste ju vara ärlig och säga att det var första gången jag har blivit besviken på denna resa. Alla sallader tråkiga.. Självklart gick dom ner men hade så mycket mer förväntningar. Har iofs bara ätit där på helgen när dom har grymt goda pannkakor och crab-smörgåsar med super tunna pommes frites. Så tips om ni vill besöka detta är att gå dit på helgen! Eftersom jag ville tillbaka så förstår ni att det var en härlig smakupplevelse sist. Synd att det inte levererade denna gång. Fast det gjorde ingen för själva huvudsaken var att alla vi tjejer (plus pappa) var samlade för en trevlig lunch! Känns som en enda stor familj nästan 🙂  Tips är ju att göra smörgåsen med rivna morötter, gurka, avokade, hummus, och groddar! Kram

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!