Flavorful guacamole

IMG_5880IMG_5877IMG_5895IMG_5897IMG_5904IMG_5928IMG_5955IMG_6004

Hej kära ni! Hur mår ni? Hört att det är soligt hemma, härligt! Älskar doften hemma när våren kommer. Även om det är typ blött gräs det doftar då så är det lycka som känns i kroppen. Här är det tydligen helt sjukt grönt just nu. Dom blir ju helt till sig när dom ser att det ska regna, ”happy moment”.. Annars brukar allt vara torrt och brunt tydligen. Titta på dom häftiga rose- pepparns som växer utanför.. Dom var lite starka att smaka på och dom måste torkas. Något som var väldans gott var vår lilla snack attack här! Köpte guacamole och blå sesam chips med lemonad.. Slurp 🙂 Ni ser receptet på burken om ni fick lite sug. Kram på er alla

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
 • Åh, så gott det ser ut! Och vilka häääärliga bilder! Blir ”lätt” avis 🙂 NJUUUUT!

  Jessica Sundberg 2015-03-13 08:00:09 http://familjensundberg.se/blog/
  Svara
  • Svar på Jessica Sundbergs kommentar.

   Det är så enkelt och gott. Men just sån här god guacamole är svårt att hitta i Sverige. Tur att det är enkelt och slänga ihop en egen istället 🙂 TACK SNÄLLA, jag försöker verkligen att njuta till fullo! Hoppas du får en fin helg och tack för fina kommentaren <3

   foodjunkie 2015-03-13 18:22:32
   Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!