Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

One Gun Ranch

IMG_5803IMG_5788IMG_5815IMG_5828IMG_6022IMG_5848IMG_5851IMG_5856IMG_5858

P-A-R-A-D-I-S-E-T..  helt galet men jag är där, i paradiset! Känns overkligt men det är sant. Imorse åkte vi från Los Feliz ner till Malibu för att åka dit där pappa bodde sist. Här gör han sin andra bok här i L.A med One Gun Ranch. Det finns fem stycken hästar, elva hundar, tre lamor, två grisar, en dvärg åsna, tcå getter, sex får och massa höns.. ja ni förstår en bondgård. Ända skillnaden just här är väl att allt är TIPP TOPP uppe i Malibu berget. Bor i den mest underbara stugan men utsikt rakt ut över vattnet. Skulle vilja visa er allt och att ni får träffa dom alla små liven, alla har verkligen en egna historia varför dom är just här. Expemeltvis Ossian gumman hunden som blev hittat som valp i Indien på en tåg station och höll på dö.. Så fint att dom tar hand om alla! Stört plus i kanten varför jag tror jag är i paradiset, dom odlar allt själva! Det lovar jag att visa. Det hänger lixom passionsfrukter precis utanför mitt sovrumsfönster..

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer

senaste från Hälsa

Foodjunkies webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Hälsa
Sassa Asli
Hälsa
Foodjunkie
Lifestyle
Marie Serneholt
Hälsa
Ida Warg
Mode
Pamela Bellafesta
Mode
Mathilda Weihager
Lifestyle
Susanne Barnekow
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Hälsa
Fannie Redman
Lifestyle
Linn Herbertsson
Lifestyle
Makeup by Lina
Home
Andrea Brodin
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Elin Johansson
Mode
Emma Danielsson
Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Tess Montgomery
Mode
Paulina Forsberg
Mode
Fanny Ekstrand
Hälsa
Josefines Yoga
Man
Niklas Berglind