One Gun Ranch

IMG_5803IMG_5788IMG_5815IMG_5828IMG_6022IMG_5848IMG_5851IMG_5856IMG_5858

P-A-R-A-D-I-S-E-T..  helt galet men jag är där, i paradiset! Känns overkligt men det är sant. Imorse åkte vi från Los Feliz ner till Malibu för att åka dit där pappa bodde sist. Här gör han sin andra bok här i L.A med One Gun Ranch. Det finns fem stycken hästar, elva hundar, tre lamor, två grisar, en dvärg åsna, tcå getter, sex får och massa höns.. ja ni förstår en bondgård. Ända skillnaden just här är väl att allt är TIPP TOPP uppe i Malibu berget. Bor i den mest underbara stugan men utsikt rakt ut över vattnet. Skulle vilja visa er allt och att ni får träffa dom alla små liven, alla har verkligen en egna historia varför dom är just här. Expemeltvis Ossian gumman hunden som blev hittat som valp i Indien på en tåg station och höll på dö.. Så fint att dom tar hand om alla! Stört plus i kanten varför jag tror jag är i paradiset, dom odlar allt själva! Det lovar jag att visa. Det hänger lixom passionsfrukter precis utanför mitt sovrumsfönster..

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!