Early morning

IMG_6133 IMG_6135 IMG_6139 IMG_6142 IMG_6147 IMG_6153 IMG_6165 IMG_6167

Så här gudomligt vaknade vi imorse.. eller jag fick iaf komma med och säga godmorgon till dom fina djuren medan Frida och pappa red ut i bergen. Rasta dom helt enkelt. Kan ni tänka er dom små benen på mini-åsnan springa ikapp dom ståtliga hästararna.. Gulligt! Såg helt underbart ut och jag satt kvar avundsjuk. Dels är jag allergisk men tänkte inte rida så här i vecka 31. Fick ett mysigt morgonsamtal med min efterlängtade kille som kommer snart 🙂 Började dessutom förbereda frukosten tills dom kom tillbaka. Klockan var ju ändå bara 7.00.. och kan tänka mig att dom är riktigt sugna på mat när dom varit ute och rört på sig. Tänk om man kunde få vakna så här varje morgon… <3

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!