S U N S E T

IMG_6074 IMG_6084 IMG_6100 IMG_6102 IMG_6106 IMG_6108 IMG_6119 IMG_6124

Tänk att här jobbar och bor vår lilla pappa just nu.. med den här utsikten, bland alla djuren, snälla människorna och alla odlingar! Jag ska visa er dom imorgon. Börjar med den här utsikten som vi fick på kvällspromenaden!.. solnedgången är var helt magisk och vi kom upp på toppen. Det vi såg runtom oss var toppar och hav sen ner till vänster hela L.A och höger var piren som Malibu Farm ligger på. Jag börjar verkligen känna mig tung i magen nu. Får se vad min kille säger när han kommer och ser magen men vissa av kläderna jag har med mig har antingen blivit för korta eller för tajta hehe.. Lilla hallonet! <3 Kan man säga att hon varit i L.A nu ;)?  Hörde och ser på instagram att solen fortfarande skiner hemma, ser uthärligt ut! Trevlig helg till er alla 🙂

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!