Golden moments

_DSC2566 _DSC2580  _DSC2594 _DSC2612IMG_6889 IMG_6891 IMG_6902 IMG_6911

Gyllene stunder är den här semestern fylld med! Kan nästan inte hänga med.. känns om jag är på repeat ibland, säger bara wow- nice- wow–nice- wow-nice..  Som Fridas hopp 😉 Här kom vi iväg på en kvälls hajk. Rakt ner i dalen där vi bor sen upp på berget. Skönt att ha en hund med sig fall att det kommer något annat djur kan jag vara ärlig och säga! Efter den varma, tunga och lite rädd skrämmande promenaden i skogen var vi hungriga så åkte ner och bestämde thaimat. Fina små ”golden bags” men räkor i 🙂 Alltid kul att testa nytt och tycker dom var väldigt fina. Hoppas ni haft en underbart helg med gyllene stunder! Ska åka och handla lite idag så är det någon som vill ha recept på någonting speciellt? Tell me 🙂

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!