Ploy

IMG_6742 IMG_6744 IMG_6746IMG_6622 IMG_6628 IMG_6630 IMG_6648

Titta vad som satt på stranden när vi kom ner.. En liten sälunge! Plutten ville också sola lite 🙂 Härligt! En annan härlig sak är ju att kunna ha stora vaser på bordet på färsk krydda.. Vi har ju cirka 25-30 grader här nu så dörrar och fönster står på vid gavel, så tänk när det blåser och kommer en doft av färsk rosmarin! Dom odlar allt själva här ju, så för dom är ju det ju som att gå plocka lite björk för oss. Ska jag också ha som hobby när jag blir gammal tantilura, egen odling! På tal om rosmarin så finns det ett tips att koka det i 10 minuter och sedan låta det ligga och dra i 5 minuter. Det är som en redbull i pigghets grad och dunder krafter för håret! Så starka dagen med en kopp rosmarin te 🙂

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
4kommentarer
 • jaha, ah vad bra 🙂 ja alltsa de ar ju sa sota att man typ vill ta hem dem och ha i poolen men det ska man ju kanske inte hehe….

  johanna 2015-03-15 19:51:55
  Svara
  • Svar på johannas kommentar.

   Dom är helt underbart söta. Fick en annan kommentar nu och det är ju en liten sjölejonsbebis. Hade gärna haft ett tills husdjur.. Men självklart ska dom vara i naturen! Hoppas du haft en fin helg 🙂 Kram

   foodjunkie 2015-03-15 21:48:00
   Svara
 • Nej! Las nedan om salar pa strander! Man ska halla sig minst 150 ft ifran dem och garna anmala att man sett dem uppe pa stranderna eftersom det oftast beror pa skador eller daliga halsotillstand att de tagit sig iland pa stranderna.

  http://www.ifaw.org/united-states/our-work/animal-rescue/faqs-about-seals

  johanna 2015-03-15 12:57:18
  Svara
  • Svar på johannas kommentar.

   Det var precis det vi tänkte, så kom det personal och titta och tog hand om den, så simmade den fint ut i havet igen! <3 Vad fin du är som delar med dig!

   foodjunkie 2015-03-15 19:18:31
   Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!