Happy stummy

IMG_6990 IMG_6973 IMG_6961

IMG_6913IMG_6931IMG_6955IMG_6950IMG_6947IMG_6944IMG_6935IMG_6934

Man vet aldrig vad som står utanför dörren här när man kommer ut. Som här står det två grisar en hund och en lama! Godmorgon från oss 🙂 Jag är allt annat än butter som jag ser ut och vara på bilden. Kanske lite hungrig och koncentrerad på att inte tappa brickan med all mat! Min kurrande mage skulle få quinoa och havre -gröt och wasa knäckebröd.. Mmmmmmmm! Toppade gröten med saftig och söt blodgrape, dadlar och knapriga müsli och cocos nektarn som jag hade mandelmjölk till. Det gifte sig fint i munnen 🙂 Fick tips vart man kunde beställa cocosnektar av en efter förra inlägget med den så det ska helt klart beställas när jag kommer hem! http://www.iherb.com Tack Helena för tipset. Tipset till er idag är att äta bra så ni får en glad mage. Ni vet känslan när man bara vill knäppa upp byxor och ligga raklång på soffan.. då har vi inte en glad mage. Så ett leende på magen och du mår bra! <3

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!