Night by Malibu

_DSC2620 _DSC2627 _DSC2635 _DSC2637 _DSC2640 _DSC2649 _DSC2655 _DSC2657 _DSC2663 _DSC2718 _DSC2725

Godkväll på er alla! Härligt att det har blivit ljusare tider hemma? 🙂 Jag älskar när man känner hur det vänder. Man blir ju så mycket piggare av lite ljus. Titta på detta ljus som är när solen ska gå ner här. Något magiskt med det tycker jag! Dessutom få höra vågorna när dom slår. Nobu är en resturang jag tycker man ska åka ner till om man är i L.A, det är dyrt så ta någonting och drick och se solnedgången iaf! Jag drack en underbar vattenmelonsdrink. Måste testa den när jag kommer hem – Gurka, lime, vattenmelon! Så gott när gurksmaken smyger sig fram. Någonting som verkligen inte smög sig fram var dom helt galna fyrverkerierna som dundrade av efter middagen. Vi hann upp till en bergkulle och -OH LORD- det var så coolt. Hjärtan, svampar, färghav osv.. USA i ett nötskal och det var ett helt perfekt avslut innan min syster skulle åka hem. Undra bara varför dom var.. Tacka Frida för hon var på besök eller för att jag fyller år imorgon.. 😉

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!