När man får oväntat besök 😉 Här stod vi och lagade mat och in kom nästan grisen! Han fick smaka lite rester som trevligt sällskap. Varken han eller jag åt den stekta salamin och prosciutto, men tips till er som inte äter vegetarisk. Stek dom i olivolja och låt dom svalna. Till det är det så enkelt som färska brysselkål som ska skäras i tunna strimlor in till kärnan. Det ska också skäras grönkål, äpplen och gullök i tunna skivor. Rosta hackade mandlar och gör en fräsch dressing på oliv-olja, balsamico, salt och peppar. Toppa med riven permesan-ost. Så enkelt och nyttigt! Nötterna gör en magiskt smak med allt det gröna och äpplena gör det lite lätt sött medan salladen och brysselkålen gör det fräscht! 🙂
• Brysselkål
• Grönkål ( här fanns det lila kale som jag tänkte skulle vara fint på bild men det behövs ej.. )
• Äpple
• Gullök
• Mandlar
• Permesan-ost