Brussels sprouts

IMG_7632 IMG_7637 IMG_7643 IMG_7650 IMG_7653 IMG_7657 IMG_7665 IMG_7679  IMG_7690  IMG_7761 IMG_7798IMG_7802

När man får oväntat besök 😉 Här stod vi och lagade mat och in kom nästan grisen! Han fick smaka lite rester som trevligt sällskap. Varken han eller jag åt den stekta salamin och prosciutto, men tips till er som inte äter vegetarisk. Stek dom i olivolja och låt dom svalna. Till det är det så enkelt som färska brysselkål som ska skäras i tunna strimlor in till kärnan. Det ska också skäras grönkål, äpplen och gullök i tunna skivor. Rosta hackade mandlar och gör en fräsch dressing på oliv-olja, balsamico, salt och peppar. Toppa med riven permesan-ost. Så enkelt och nyttigt! Nötterna gör en magiskt smak med allt det gröna och äpplena gör det lite lätt sött medan salladen och brysselkålen gör det fräscht! 🙂

• Brysselkål

• Grönkål ( här fanns det lila kale som jag tänkte skulle vara fint på bild men det behövs ej.. )

• Äpple

• Gullök

• Mandlar

• Permesan-ost

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
6kommentarer
 • Åh underbara du tusen tack, vore jätteuppskattat, när jag googlar hittar jag mest ”det gamla vanliga”, så uppskattat med lite insider tips. Kram

  Gisela 2015-03-24 10:27:07 http://www.livewelle.com
  Svara
  • Svar på Giselas kommentar.

   Jag ska försöka att inte lägga ut de ”vanliga”.. Jag hade sån tur att få vara där ett tag och på så många olika delar men det finns så oändligt mycket att göra där! Ska vakna ur min jetlag snart och få till inlägget 🙂 Kram

   foodjunkie 2015-03-25 15:55:20
   Svara
 • Hej fina du, tack för all inspiration du ger till ett hälsosamt, härligt och glädjefyllt liv. Älskar verkligen din livsglädje, den smittar av sig.

  Jag ska till LA i maj och undrar vad mean ska göra, vilka hälsoställen som ska besökas, platser som ska ses och lite så. Google har många svar men om du har några guldkorn? Och vart ska man bo? Vilket område, har du något tips på bra och billigare bostad, vi vill gärna uppleva så mycket som möjlig och hellre lägga allt krut och plånboken på det. Dock inte supersunkigt men you know, kommer vara på hotellet eller vart man nu bor ca 0 timmar av resan ändå.

  Mass kramar

  Gis 2015-03-19 08:03:10
  Svara
 • Hej fina du, tack för all inspiration du ger till ett hälsosamt, härligt och glädjefyllt liv. Älskar verkligen din livsglädje, den smittar av sig.

  Jag ska till LA i maj och undrar vad man ska göra, vilka hälsoställen som ska besökas, platser som ska ses och lite så. Google har många svar men om du har några guldkorn? Och vart ska man bo? Vilket område, har du något tips på bra och billigare bostad, vi vill gärna uppleva så mycket som möjlig och hellre lägga allt krut och plånboken på det. Dock inte supersunkigt men you know, kommer vara på hotellet eller vart man nu bor ca 0 timmar av resan ändå.

  Mass kramar

  G 2015-03-19 08:02:48
  Svara
  • Svar på Gs kommentar.

   Hej fina Gisela! Tusen tusen tack för din kommentar. Ber om ursäkt att det tog någon dag att svara. Tänkte istället att jag sätter mig och skriver ner ett inlägg istället med tips där jag hoppas att få med det mesta. Men att få höra att få höra att jag kan inspirera och att det smittar av sig gör mig så glad!! Jag älskar att hälsosam och sund mat är så gott så vill dela med mig så gott jag kan. Vill inte att det ska vara svårt 🙂 Men tillbaka till din fråga om L.A på tal om svårt, så har jag inte så bra koll på att ge tips på hotell… Jag har både vänner och pappa som har boende där.. Men det borde det finnas så lycka till <3

   Massa kramar!

   foodjunkie 2015-03-24 05:55:19
   Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!