OH BOY…

IMG_7839IMG_7851IMG_7846 IMG_7847IMG_7855

Titta hur jag vaknade igår på min födelsedag! Min söta pappa och hans tjej stod med full stämma, frukost och ballonger 🙂 Kände mig som en liten flicka igen. Svår slaget! När jag var liten brukade han ha gitarr också men jag blev överlycklig ändå. Efter kom det in en massage tjej som present.. Precis vad stela jag behövde! Vilken morgon och miljoner tack för alla grattis överallt! <3 Ni gör mig så glad! Hoppas jag kan ge er inspiration och tips tillbaka! Som här har jag fått lime yoghurt i mitten av yoghurten. Så enkelt och göra sin egna och det smakar ljuvligt till lite müsli. Bara ta vanligt yoghurt, riv i limeskal men glöm inte att skölja limen innan. Smaka av med agave honung och pressa i mini lite av lime saften. Mums mums så fräscht! 🙂 Klockan är ju som sagt lite olika för er hemma i Sverige och här så ibland blir det lite fel med inlägget, som det här var ju igår för er. Hoppas ni inte tycker jag är tjatig om min födelsedag, ville bara visa hur fint min pappa gjort! Till det fick jag min favorit –  färskt mynta te, slup!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
4kommentarer
 • Grattis i efterskott! Ville bara gå in och säga att du är så himla inspirerande och att jag fullkomligt älskar att du inspirerar utan att fördöma, det är det inte många ”hälsobloggar” som klarar av! Är en sporadisk läsare så har spenderat min kväll genom att läsa ikapp en massa och ville bara säga att du är grym! 🙂

  Joanna 2015-03-19 21:25:02
  Svara
  • Svar på Joannas kommentar.

   Hej Joanna! Nu är jag hemma och ber om ursäkt för segt svar.. 17836284763487 TACK för din fina kommetar och grattis! Nu gjorde du min dag! Jag älskar att sund och hälsosam mat är så god och vill verkligen kunna inspirera att det inte är svårt men självklart kunna unna sig. Du får gärna skriva till mig om det är någonting speciellt du gillar och jag kan göra recept av 🙂 Massa Kramar!!

   foodjunkie 2015-03-24 06:00:05
   Svara
 • Gud vad fräscht det lät, ska absolut prova limeyoghurt imorrn. Och mysigt med uppvaktning på morgonen 🙂

  Johanna 2015-03-19 07:50:46
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!