Enjoy

IMG_7296IMG_7350IMG_7318IMG_7323IMG_7330IMG_7333 IMG_7336IMG_7342 IMG_7306

Hoppas ni inte tröttnat på solnedgångsbilder.. jag tröttnar aldrig på dom! Solnedgångar är ju aldrig sig lika och alltid lika fina. Precis som snöflingor och vi människor 🙂 Häftiga här är att jag jag sett alla möjliga olika djur faktiskt, på Nobu var det delfiner som hoppade utanför och här var det stora lamm. Ni glömmer väl inte att unna er ibland? Göra allt med måtta :)? Nu är ju jag på semester och har lagt träningen på sidan och har ätit dom godaste ostbrickorna, chips-smakerna, spännande glassarna och söta flingor. Det är så värt för mig att njuta med god mat. Fast det viktiga i det hela är ju att veta om att man njuter och kan balansera upp det hela efter! Nu har dom extremt bra råvaror här men vi ska inte klaga på vårt fina Stockholm heller! Det är mer kunskapen man får bygga upp 🙂 Lycka till och kram <3

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!