Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

Fuel

IMG_8287IMG_8289IMG_8293IMG_8304IMG_8314IMG_8334IMG_8335

Suuuushiiiii 🙂 Ja så brukar jag säga i mitt huvud när det är dags för lite ris-fyllda rullar som man doppar i soya. Älskar när man inte ätit det på ett tag och kroppen blir glad av att den ska matas av det. Tänker ni på att det vi äter är en bensin för att vi ska orka allt? Härligt upp-piggande med wasabi och ingefäran men jag blir jämt så törstig på kvällen av all soya. Sen är jag kanske en sås-slukare så borde lära mig att hejda mig. Det var en helt grym sås på asiatiska salladen som jag beställde. Ser ni dom där små vita stråna, det är svamp. Coolt att dom små små tunna strimlorna smakade så mycket svamp! På väg upp till ranchen tog vi och åkte hela vägen upp till toppen. Vägen var helt galen, stup på sidan, slingrades upp och glöm att vi hade kunnat ta vägen någon stans om man fick mötande. Jag är jätte larvig när det kommer till höjder, vilken min pappa vet om… Som jag kommer sakna den dåren!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
4kommentarer

senaste från Hälsa

Foodjunkies webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Hälsa
Foodjunkie
Lifestyle
Marie Serneholt
Hälsa
Ida Warg
Mode
Pamela Bellafesta
Mode
Mathilda Weihager
Lifestyle
Susanne Barnekow
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Hälsa
Fannie Redman
Lifestyle
Linn Herbertsson
Lifestyle
Makeup by Lina
Home
Andrea Brodin
Hälsa
Sassa Asli
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Elin Johansson
Mode
Emma Danielsson
Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Tess Montgomery
Mode
Paulina Forsberg
Mode
Fanny Ekstrand
Hälsa
Josefines Yoga
Man
Niklas Berglind