Fuel

IMG_8287 IMG_8289 IMG_8293 IMG_8304 IMG_8314 IMG_8334 IMG_8335

Suuuushiiiii 🙂 Ja så brukar jag säga i mitt huvud när det är dags för lite ris-fyllda rullar som man doppar i soya. Älskar när man inte ätit det på ett tag och kroppen blir glad av att den ska matas av det. Tänker ni på att det vi äter är en bensin för att vi ska orka allt? Härligt upp-piggande med wasabi och ingefäran men jag blir jämt så törstig på kvällen av all soya. Sen är jag kanske en sås-slukare så borde lära mig att hejda mig. Det var en helt grym sås på asiatiska salladen som jag beställde. Ser ni dom där små vita stråna, det är svamp. Coolt att dom små små tunna strimlorna smakade så mycket svamp! På väg upp till ranchen tog vi och åkte hela vägen upp till toppen. Vägen var helt galen, stup på sidan, slingrades upp och glöm att vi hade kunnat ta vägen någon stans om man fick mötande. Jag är jätte larvig när det kommer till höjder, vilken min pappa vet om… Som jag kommer sakna den dåren!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
4kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!