The Plate

IMG_8245 IMG_8249 IMG_8263 IMG_8280 IMG_8281

Nu kom den riktiga frukosten.. Som jag hade längtat! Vi kunde som sagt inte äta hemma så vi fick tips på ett frukost ställe här i Malibu. Hur härlig ide är inte denna iskalla shakern som kom in med nypressad juice?! White-C, Purple-C och Green-C hette dom här tre. White-C innehöll vitkål, äpple  och selleri så då kan ni gissa er vad det var i den som hette Purple-C.. Rödkål och äpple men utan selleri. Green-C var med grönkål, lime, äpple, gurka och selleri. Lite tips på olika färskpressade om ni står och stirrar er blind in i kylen på allt gott som står där inne 🙂 Ser ni skylten som var när man kom in.. den gjorde mig hungrig!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
4kommentarer
 • Första kommentaren, som alltid läser jag alla bloggar på avstånd men nu så, hej, vad jag gillar din blogg. Har sträckläst all information om dina USA resor och skrivit ner alla små tips för jag åker dit i augusti för 5 veckors road trip + burning man och din blogg är perfekt för alla goda matställen jag inte vill missa. Vad heter detta frukost ställe? Det ser magiskt ut:). btw, grattis till tillökningen, du är helt fantastiskt vacker och verkligen strålar med din fina mage. Alla lyckönskningar till dig och lilla familjen 🙂

  Wictoria 2015-03-24 01:22:35 http://wictoriasresa.blogg.se
  Svara
  • Svar på Wictorias kommentar.

   Nämen lyckligt att det blev på just min 🙂 Tusen tack för den! Jag har fått många frågor nu om L.A så håll utkik i dagarna så ska jag få till ett litet inlägg om L.A tips tänkte jag 🙂 Låter helt magsikt och åka ner dit i 5 veckor, lyllos! Detta ställe heter The Plate, kanske lite dyrt och då finns det andra se värdigare frukost ställen. Men är man nere i Malibu så var detta fräsht och få i sig på morgonen 🙂
   Jiho lilla tillökningen som sparkar 24/7 där inne, helt magiskt känns det så det är förmodligen därför det strålar till lite om den 🙂 Men nu gjorde du min dag, även om man den är rund och go så känner man sig helt klart klumpig.. Ha en UNDERBAR semester i L.A sen och STOR kram från mig!

   foodjunkie 2015-03-24 06:24:53
   Svara
 • Kan verkligen se hur mkt bra vitaminer och sånt det där är :))

  ISA 2015-03-21 12:11:10 http://isabyl.devote.se
  Svara
  • Svar på ISAs kommentar.

   Det är L.A väldigt bra på generellt på sina restauranger tycker jag men den här juicen var helt klart grym 🙂

   foodjunkie 2015-03-24 06:09:45
   Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!